Netwerken

Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet is hét landelijk netwerk van ruim 2750 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose.
Chronisch ZorgNet werkt continu aan het verbeteren van de zorg voor de cliënten met chronische aandoeningen, zo dicht mogelijk bij huis in sterke netwerken met andere zorgverleners en in nauwe samenwerking met diverse beroeps- en cliëntverenigingen.

Chronisch ZorgNet

Paramedische Coöporatie Midden Kennemerland

In het kader van samen sterk! is deze coöperatie opgericht. Het doel van de coöperatie is om de positie van de paramedici in de regio Midden Kennemerland te versterken, een hoge kwaliteitstandaard van zorgverlening te bevorderen en de ontwikkeling van zorgverlening te faciliteren in de eerstelijnszorg.
Leden van de coöperatie zijn praktijken voor eerstelijns en tweedelijns paramedici in de navolgende gemeentes: Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Wijk aan Zee, Castricum en Uitgeest.

Paramedische Coöperatie

Medische Kliniek Velsen

Medische Kliniek Velsen is dé plek voor iedereen die de beste zorg kiest. Hier vindt u meerdere medische disciplines, zodat u volledig en goed wordt geholpen. Er zijn hele korte wachtlijsten en de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed. De specialisten werken via korte lijnen samen en zetten hun academische kennis en innovatieve inzichten in om iedere cliënt persoonlijke zorg te leveren.
Onze samenwerking draagt zorg voor de pre- , postoperatieve en verwijszorg voor de patiënten uit de kliniek.

MKV

ViVa! Zorggroep

Deze zorggroep staat voor u klaar op het moment dat u zorg nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld medische aandacht, mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp of tijdelijke opname.
Zij bieden u een 7 x 24 uurs dienstverlening, bij uw thuis of in onze woon-zorgcomplexen. De hulp is er altijd op gericht u zoveel mogelijk te laten leven zoals u dat wilt.

ViVa Zorggroep

Buurtzorg

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis.

Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. De medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

Buurtzorg

Zorgbalans

Zorgbalans bepaalt samen met u welke zorg u van ons wilt ontvangen. Wij willen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen en leven, precies zoals u dat gewend bent.

Zorgbalans

NeuroNetwerk Midden-Kennemerland

Het NeuroNetwerk Midden-Kennemerland is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde eerstelijns zorgverleners binnen het verzorgingsgebied van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Binnen het netwerk werken zij samen rondom chronisch neurologische aandoeningen. Er bestaat tevens een nauwe samenwerking met Viva Zorggroep, Heliomare en het Rode Kruis Ziekenhuis.

Neuro Netwerk

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is dé overkoepelende vereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Het KNGF heeft 19.000 leden, bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert KRF NL. Dit is hét kwaliteitsregister voor de fysiotherapeuten van Nederland. Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan de leden.

KNGF